Τηλεσυνάντηση μαθητών στα πλαίσια προγράμματος Erasmus

Τηλεσυνάντηση είχαν οι μαθητές μας της Ε και Στ τάξης με τους μαθητές του Instituto D’ Aosta στο Otaviano της Ιταλίας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA210 που υλοποιείται στο σχολείο μας το τρέχον σχολικό έτος με τίτλο: “Designing and creating the inclusive school of our dreams”. To πρόγραμμα Erasmus + KA 210 είναι αποτέλεσμα του σχεδίου Erasmus + KA122 με τίτλο: «Καλλιεργώντας κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών/τριών σε ένα δημοκρατικό σχολείο χωρίς αποκλεισμούς», όπου οι εκπαιδευτικοί απέκτησαν συνεργατική κουλτούρα, μετά την επιμόρφωση σε etwinning πρόγραμμα τον Οκτώβριο του 2023. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους συνομηλίκους με τους οποίους έχουν ξεκινήσει ήδη να συνεργάζονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς, υλοποιώντας συνεργατικές δραστηριότητες μέσω της πλατφόρμας twispace των προγραμμάτων eTwinning.
Τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους και των εκπαιδευτικών της αγγλικής γλώσσας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν παρουσιάζοντας έθιμα των Χριστουγέννων της χώρας τους, ενώ τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα !
Ιταλοί εκπαιδευτικοί θα επισκεφθούν το Σχολείο μας στις αρχές Απριλίου και η εκπαιδευτική ομάδα του Σχεδίου του σχολείου μας, θα επισκεφθει το Ιταλικό Σχολείο αρχές Μαϊου.

FB IMG 1703196493628 1
FB IMG 1703196489051 1

erasmus

ErasmusPlusIKY

ErasmusplusIky

ΣυνεχιζουμεErasmus

ErasmusPlusGreece